×
Dodano v košarico
Za plačilo: 1,99 €

Košarica
×
Povzetek naročila
Uredi
Pica velikanka
Količina: 1
Velikost: 1 m
Sestavine: Mozzarella, polnozrnato testo, šunka, Pršut.
Opombe: Prosim zapečite pico preko meje.
Priigraj si popust
Način plačila
čas dostave: 30 - 60 min
odprto
0

Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Predlagano besedilo: Naš naslov spletišča je: https://www.halokatra.com

Akt o digitalnih storitvah

Preglednost in poročanje Akta o digitalnih storitvah

V skladu z Aktom o digitalnih storitvah (DSA) morajo ponudniki posrednih storitev, vključno s spletnimi platformami, izpolnjevati številne obveznosti glede preglednosti in poročanja. Po začetku veljavnosti  DSA bodo vse interesenti, vključno z javnimi organi in našimi strankami, lahko na tej strani našle ustrezne informacije.

Večina določb DSA bo veljala od 17. februarja 2022, do 17. februarja 2023 smo morali ponudniki posrednih spletnih storitev objaviti število aktivnih prejemnikov storitev za vsako internetno platformo ali spletni iskalnik, ki ga upravljamo. To je namenjeno boljši preglednosti ter s tem povečanju zaščite uporabnikov in njihovih pravic na spletu.

Big Bang ima 15.000 aktivnih prejemnikov storitve (datum zadnje posodobitve: marec 2023). Ti podatki so objavljeni izključno za namene Akta o digitalnih storitvah in temeljijo na metodologiji iz tega zakona. Izračunana je bila na podlagi storitve spletne analitike Google Analytics in upošteva število aktivnih prejemnikov storitev iz drugih držav EU, ki jih ocenjuje Halo Katra.

Če imate kakršna koli vprašanja, se prosim z vašimi vprašanji obrnite na: info@halokatra.com  s pripisom zadeva Akt o digitalnih storitvah.